miercuri, 16 iulie 2014

Foxes ataca topurile cu noul single Glorious

Poate nu stii cum arata cantareata Foxes dar cu siguranta i-ai auzit macar o data timbrul vocal aparte. Cantareata de origine engleza, pe numele sau adevarat Louisa Rose Allen a inceput sa fie cunoscuta marelui public in 2013 datorita DJ-ului german Zedd cu care a colaborat pentru hitul electro Clarity. Vanduta in peste doua milioane de exemplare in Statele Unite si recompensata cu un premiu Grammy, melodia Clarity i-a deschis artistei portile succesului.

Botezat Glorious albumul artistei a fost lansat pe data de 15 Mai si i-a permis acesteia sa intre in top 5 in Marea Britanie.

Artista a filmat videoclipul piesei Glourious, piesa ce da titlul albumului de debut al cantaretei. Materialul video a fost turnat intr-o zona luxoasa, din peisaj nelipsind piscinele uriase, terenurile de tenis si gradinile impecabil amenajate. Chiar daca peisajul s-ar incadra perfect intr-o poveste cu si despre oameni bogati, Foxes doreste, cu ajutorul acestui clip, sa scoata in evidenta partea mai putin frumoasa a vietii fara griji a acestora.

Prin intermediul acestui clip, artista isi doreste sa demonteze mitul conform caruia oamenii cu bani se numara printre cele mai fericite persoane din lume. Scene banale din viata de zi cu zi sunt transformate cu ajutorul camerei de filmat in niste actiuni ciudate, fara noima.

Dupa cum spuneam mai sus, artista a lansat in luna mai a anului acesta si primul sau album din cariera, denumit  sugestiv Glorious. In afara de colaborarea cu Zedd pentru melodia Clarity, Foxes a semnat si alte proiecte muzicale, precum cel cu

Rudimental pentru melodia Right Here dar si cu Fall Out Boys pentru melodia Just One Yesterday.

In plus, frumoasa si misterioasa artista i se va alatura pe scena lui Pharrell Williams  in cadrul reprezentatiilor de pe Arena O2 din Londra. Concertele pe care le va sustine Pharrell fac parte din turneul Dear GIRL, fanii britanici vor avea astfel sansa sa isi vada live idolul pe 9 si 10 octombrie 2014.


Foxes este originara din Southampton si a urmat o scoala de muzica inainte de a-si incepe cariera de cantareata pop, primul ei single denumit Youth  fiind inclus pe coloana sonora a serialului Gossip Girl. De altfel, materialul a primit o multime de aprecieri din partea criticilor care il considera unul dintre albumele remarcabile ale anului, foarte aproape de perfectiunea pop. Marea Britanie ne-a oferit in ultima perioada o multime de artisti foarte buni, dar si foarte tineri. Ed Sheeran domina in prezent topurile cu discul Multiply si single-ul Sing, Sam Smith, cu o voce foarte buna si piese sensibile sau Disclosure, care reusesc sa vina cu ceva inedit in zona de electro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu